Kuopion Eläinpuisto

Kesäpassilla joka päivä voi olla eläinpuistopäivä!

Kuopion Eläinpuiston kesäpassi

Kuopion Eläinpuistoissa vierailu ei ole koskaan ollut helpompaa. Puhelimeen ladattavan kesäpassi-sovelluksen avulla sinun ja perheesi kesäpassit ovat aina mukanasi – puhelimessasi. Kesäpassin avulla voi vierailla eläinpuistossa rajattomasti koko kesäkauden ajan, vaikka joka päivä!

Meistä on mahtavaa, kun meillä vieraillaan! Palkitsemme meillä useasti vierailevia kesäpassien haltijoita vierailupalkinnoilla. Jokainen vierailu eläinpuistoissamme kerryttää henkilökohtaista oikeutta palkintoon (max. 1 kirjaus/pv). Kesäpassin haltijat saavat myös alennusta eläinpuistossa tapahtuvista aktiviteeteista.

Digitaalinen kesäpassi

Mobiilisovelluksen avulla voit tunnistautua eläinpuistojemme lipunmyyntipisteellä, sekä lunastaa vierailuista automaattisesti kertyvät vierailupalkinnot. Kesäpassin oston jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet sovelluksen lataamista varten, sekä tunnukset ensimmäiseen kirjautumiseen.

Paperinen kesäpassi

Aina pitää olla vaihtoehtoja – digitaalisen kesäpassin lisäksi tarjoamme mahdollisuutta paperisen kesäpassin ostoon. Paperinen kesäpassi on ostettavissa eläinpuistojemme lipunmyyntipisteiltä.

Vierailemalla eläinpuistossa voitat palkintoja!

Tarjoamme kesäpassin haltijoille joka viides vierailukerta ilmaisen kahvin tai jäätelön.

Osta digitaalinen kesäpassi

Puhelimeen ladattavan kesäpassi-sovelluksen avulla sinun ja perheesi kesäpassit ovat aina mukanasi – puhelimessasi. Kesäpassin avulla voit vierailla eläinpuistossa rajattomasti koko kesäkauden ajan, vaikka joka päivä!

Päivitämme parhaillaan kesäpassi-sovellusta tulevaa kesäkautta varten.

15 € – 30 €

Henkilötiedot

Kirjautumistunnukset kesäpassi-sovellukseen lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kesäpassin hallinnointi, kesäpassin todentaminen lipunmyyntipisteellä ja palkintojen lunastaminen tapahtuu kesäpassi-sovelluksella. Yksien tunnuksien alla voi olla useita kesäpasseja (esim. perheen kaikki tunnukset).

Huom. Puhelinnumero ei ole pakollinen tieto, mikäli kyseessä on lapsen passi.