Kuopion Eläinpuisto

Vehmasmäen eläinpuisto

Olemme avoinna kesän jokaisena päivänä klo 10-20, Tervetuloa!

Kahvilamme on avoinna päivittäin klo 11-20

Katso sijaintimme kartalta

Meillä voit viettää ikimuistoisen kesäpäivän tutustuen eläinpuistojemme valloittaviin asukkaisiin, herkutellen joko kahvilan itsepaistetuilla leipomuksilla tai omia eväitä grillaillen, rentoutuen arjen kiireistä rauhoittavassa maalaismiljöössä.

Vehmasmäen eläinpuisto

Kuopion eläinpuisto on koko perheen elämyksellinen retkikohde Kuopion kupeessa, maalaisidyllisessä Vehmasmäen kylässä noin 20 km Kuopiosta etelään. Eläinten rapsuttelun ja rauhoittavan maalaismiljöön lisäksi puistossamme voi leikkiä erilaisia vanhoja perinneleikkejä ja herkutella joko perinteikkään maalaiskahvilan herkuilla tai omia eväitä grillaten.

Siinä touhussa vanhakin jo nuortuu kun mitellään entisaikojen malliin säkkihypellen tai puujaloilla pystyssä horjuen. Keppihevosradalla esteet ylittyvät leikiten perheen pienimmiltäkin ja maaseudun rauhassa voit unohtaa arjen kiireet.

Tutki eläinpuiston karttakuvaa

Vehmasmäen eläinpuistosta löytyy vaikka mitä kivaa! Katso eläinpuiston karttakuva skannaamalla QR-koodi tai avaamalla kartta-tiedosto painamalla tästä.

Kartasta löydät varmasti paikan, halusit sitten herkutella kahvilassa tai ihastella alpakoita. Katso ettei mikään hauska paikka jää näkemättä!

 

Meillä pääset ihastelemaan vanhoja työkoneita Wanhojen traktoreiden näyttelyssä!

Puuhaa kaikenikäisille

Tunnelmallinen kahvilamme tarjoilee itsetehdyt suolaiset ja makeat syömingit, jäätelöt ja limonadit, jotka voi nautiskella katetulla kesäterassilla tai vaikkapa riippumatossa loikoillen maalaiselämän äänistä nautiskellen. Samalla perheen pienimmät viihtyvät kesäisissä leikeissä suurella hiekkalaatikolla.

Omatoimiseen eväsretkeilyyn puistosta löytyy useita grillimajoja ja pöytäryhmiä, kota ja laavu. Meiltä saat myös ostettua makkarat paistamista varten.

Talutusratsastus, kärriajelu minihevosella, Pertti-Poron aarteenetsintäseikkailu ja ohjattu eläintenhoitokierros ovat ohjelmistossamme läpi kesän tuoden kesäpäivään mieleenpainuvia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä.

Meillä on esteetöntä liikkua ja myös omat lemmikit ovat tervetulleita vierailulle!

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!