Kuopion Eläinpuisto

Unohtumattomia kokemuksia

Puiston asukkaiden vierailut

Iloiset ja onnelliset eläimet tienpäällä! Onko suunnitteilla tapahtuma tai juhlat? Vierailemme mielellämme eläinten ja eläinhahmojemme kanssa ilahduttamassa sekä lapsia että aikuisia!

Vierailuja teemme vain talvikaudella (syyskuusta huhtikuuhun), koska kesällä kaikki eläimet ovat puistossamme asiakkaiden ihasteltavina ja rapsuteltavina.

Kysy tarjous

Synttärit tulossa?

Eläinpuistossa vietetyt synttärit ovat lapsille mieleenpainuva kokemus! Valittavanasi on kolme erilaista synttäripakettiamme, jotka kaikki sisältävät pääsyliput puistoon, koristeltu juhlatila, eläinpuiston pieni lahja sankarille sekä herkut: eläinpuiston synttärikakku, namit, popcornit, sipsit, minidonitsit tai mokkapalat, limpparit, kahvit valvojille.

Synttäripaketit

Heppahullun synttäripaketti
sis. kepparikisat tai talutusratsastusta tai minihevosten hoitoa

Synttärit eläimellisten olympialaisten merkeissä
sis. pienimuotoiset olympiakisailut

Opastettu kierros eläinpuistossa

Hinta

Synttäripaketti 275€ (max 10 lasta)

Varaukset sekä tiedot tilaisuuden henkilömääristä, tarjoiluista ja muista palveluista vähintään viikkoa ennen juhlan ajankohtaa! Synttäripaketin varaus vahvistetaan maksamalla 120 euron varausmaksu sähköisesti verkkopankissa. Maksettu varausmaksu vähennetään tilaisuuden loppusummasta. Varausmaksu pidätetään juhlien peruuntuessa.

 

Lapset ovat valvojien vastuulla! Synttäripaketti sisältää pääsyliput puistoon ja kahvit 1-3 aikuiselle valvojalle, lasten iästä riippuen!

Ota yhteyttä

Grillimaja tai kota yksityiskäyttöön?

Meiltä löytyy useita grillipaikkoja omatoimiseen eväsretkeilyyn. Etupihan kaasugrillimajat ja takapihalla tunnelmalliset kota ja laavu ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden.

Ota yhteyttä

Vuokrattava pirtti jokaiseen juhlaan

Nykyaikaisesti maalaishenkeen uudistetussa Purolan pirtissä järjestät tunnelmallisia tapahtumia syntymäpäivistä yritystilaisuuksiin. Pirtti sijaitsee keskellä Kuopion eläinpuistoa, rauhallisessa Vehmasmäessä, jossa luonto antaa tilaisuuksiisi oman elämyksellisen lisänsä.

Jokainen juhla ja tilaisuus on aina ainutlaatuinen – ja autamme järjestämään näköisesi tapahtuman. Voit helposti valita, mitä haluat tapahtumapakettiisi sisällyttää. Halutessasi huolehdimme tilaisuuteesi myös ruokailut, kahvitukset sekä erilaista aktiviteettia esim. liikunnallista ohjelmaa tai eläinten kanssa puuhastelua. Pihapiiristämme löytyy myös kota ja laavu. Pirtin uusitussa saunassa koet ihanan rentouttavat löylyt.

Lue lisää

Kahvilan herkut suurempaankin nälkään

Eläinpuiston kesäkahvila palvelee eläinpuiston aukiollessa klo 11-20.

Mummolamaisessa kahvilassa on kesäsesonkiaikaan tarjolla laaja valikoima erilaisia itsetehtyjä perinteikkäitä leivonnaisia. Kahvilamme pienestä koosta huolimatta, tarjottavista löytyy myös useita vaihtoehtoja erilaiset ruoka-aineallergiat huomioiden ja tätä valikoimaa kehitämme koko ajan entistäkin kattavammaksi.

Suolaiseen nälkään meiltä löytyy esimerkiksi riisipiirakat, täytetyt leivät ja croissantit, pitsat, suolaiset piirakat, paniinit ja Hanna Partasen lihapiirakat. Leivomme itse mm. munkit, korvapuustit ja voisilmäpullat, kuivakakut, erilaiset makeat satokauden piirakat, porkkanakakut ja mokkapalat sekä suussasulavat juusto- ja täytekakut.

Lue lisää