Kuopion Eläinpuisto

Eläinpuistossa tapahtuu

7.7.2022

Tule ihastumaan eläinpuiston kahvilaan!

Eläinpuiston mummolamaisessa kahvilassa Vehmasmäessä on kesäsesonkiaikaan tarjolla laaja valikoima erilaisia itsetehtyjä perinteikkäitä leivonnaisia.

Suolaiseen nälkään meiltä löytyy esimerkiksi riisipiirakat, täytetyt leivät ja croissantit, pitsat, suolaiset piirakat, paniinit ja Hanna Partasen lihapiirakat.

Leivomme itse mm. munkit, korvapuustit ja voisilmäpullat, kuivakakut, erilaiset makeat satokauden piirakat, porkkanakakut ja mokkapalat sekä suussasulavat juusto- ja täytekakut.

Kahvilamme pienestä koosta huolimatta, tarjottavista löytyy myös useita vaihtoehtoja erilaiset ruoka-aineallergiat huomioiden ja tätä valikoimaa kehitämme koko ajan entistäkin kattavammaksi. Laktoosittomia ja gluteenittomia leivonnaisia on useita, täysin vegaanisia sekä kasvisvaihtoehtoja löytyy myös.

Kahvilasta löytyy myös erilaiset virvokkeet, makeiset sekä jäätelöt. Tänä kesänä tuttujen juomien lisäksi valikoimissa vekkulit eläinlimut ja paikallinen lettukeisarin mansikkalimonadi sekä eläinpuiston ikiomat jäätelöt!

Kahvila palvelee eläinpuiston aukioloaikojen mukaisesti eli joka päivä kesässä klo 10-20!

Tule, ylläty ja ihastu! 😍

Lue kahvilamme Oiva-raportti täältä.

Rauhalahden eläinpuistossa on tarjolla kahvia jäätelöä ja virvokkeita. Isompaan nälkään eläinpuiston vierestä löytyy Rauhalahti Campingin kesäravintola!

 

Eläinpuiston kahvila, piirakoita