Kuopion Eläinpuisto

Toimitus- ja maksuehdot

Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Kuopion Eläinpuiston verkkokaupan palveluntarjoaja on Kuopion Eläinpuisto Oy (y-tunnus: 2861455-7)

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla tai sovelluksessa ja maksamalla tuotteet maksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Tarkemmat maksupalveluehdot: https://www.paytrail.com/kuluttajille

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Vahvistusviesti sisältää kirjautumistunnukset ensimmäistä sovellukseen kirjautumista varten.

Tuotteen palautusoikeus

Maksamalla kesäpassiostoksen sitoudut siihen, että digitaalisen sisällön toimittaminen aloitetaan sähköisesti suostumuksellasi heti, kun maksusuoritus on tehty, eikä kaupalla ole peruuttamisoikeutta.

Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, kun digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta.

Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

Yhteystiedot / asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ja tiedustelut tilauksista: myynti@kuopionelainpuisto.com
Miia Tukiainen, puh. 044 355 5555